View Single Post
Staro 15.01.2021., 07:25   #3623
Proudcroat
Premium
Moj komp

Proudcroat's Avatar

Datum registracije: Feb 2017
Citiraj:
Autor thekingnoa Pregled postova
Danas to ni blizu nije kvalitetno i zarazno kao nekada, ne znate vi o cemu ja pricam, nekada prodjes Diablo na normal pa na nightmare pa na hell, pa onda promijenis lika ili COD 2 ili COD 4 koji su se igrali ne znam ni ja koliko godina, tko prica o Diablu 3, nitko, zato sto je smece, sta mislite tko ce igrati COD iz 2020 za 5 god, nitko,ali ne zato sto je izasao novi vec zato sto je smece,
Djeca nemaju pojma kako je bilo pa onda ne znaju ni o cemu pricam....

To je tvoje subjektivno mišljenje. Igram igre aktivno sad već preko 27 godina. Prošao sam sve od comodore 64, amige, nitenda, super nitenda, ps od 1 do 4, pc...
Igre su kvalitetne mogu reć kvalitetnije nego ikad samo šta je večina igrača i igara fokusirana na mp. Da izbacuju nam krcato alphi i ima igara sa krcato bugova ali nije isto bilo onda napraviti igre i sada. Puno je sve zahtjevnije a i od nas samih igrača. Da su nama igre onda bile teže jesu i da je sad olakšano je al jednostavno prilagođavaju se onome šta igrači žele a oni žele da mogu sačuvat prelazak kad hoće i slično i da ne gube sate na 1 nivo . Imam starih uspomena na igre al kad te igre sad skinem i odigram vidim ustvari kako su to samo dobre uspomene iz tog vremena i kakve su igre onda bile smeće počevši od mehanike, grafike, priče i slično. Jedino me Mario nikad nije razočarao. Da za to vrime su te igre bile super, da uživali smo u njima ali je nebulozno šta pričaš jer kad pogledaš kakve su igretine izbacivane zadnjih 10 ak godina. Mp je sve to digao na drugu razinu. Možda sam jedan od rijetkih koji kupi večinu igara šta izađe mp, ove sp večinom skinem krekane a tu i tamo i kupim neku gdje želim nagraditi proizvođaća za ono šta je napravija ili nema krekane.
Kažeš ko priča o diablu 3 pa to je igretina koje se igra stalno iz sezone u sezonu usprkos sta se godišnje izbaci krcato igara. Al je očito ti ne igraš ili je ne igraš dovoljno ko šta si igrao nastavke prije.
Igra je toliko loša da je samo za sony prodano 7600000 primjeraka, za pc ne mogu nać točan podatak. Dnevno na sony i xbox igra preko 16000 ljudi i koliko još na pc al da igru nitko ne igra (igra stara 8 godina).
Sorry ekipa na offtopic ali morao sam odgovorit
Proudcroat je offline   Reply With Quote