Ja sam do sad imao nekoliko reklamacija i sve su mi riješili. Čekalo se skoro svaki put dugo. Uvijek su vratili sredstva.
Zadnje sam imao slučaj da sam za jednu stariju gđu (invalid) naručio tv 22'' jer ga ona nije mogla naći niti u jednom dućanu i blablabla nema novaca i ajde naručim taj neki jeftini. (A premišljao sam se da li da to napravim ili ne jer sam imao neki osjećaj da bi moglo nešto poći po zlu, ali ajde žao ti je starijih ljudi kad nemaju nikog mlađeg da se malo pobrinu za njih).
Nisam naručio sa svojeg profila, nego kao gost i upisao neki svoj stari email.
Došao tv, ja ga spojio i instalirao kanale i eto radi. Par minuta...nakon toga nema signala. Sve sam probao, ali tuner na tv-u je neispravan. Onda sam sve poslikao, i slikao sam instrument za mjerenje signala da se vidi da ima signala.
E sad, kako sam naručio preko tog nekog starog emaila, nisam imao račun jer nije došao sa tv-om, a tom starom emailu ne mogu pristupiti (@net.idioti).
Pa sam im poslao email, objasnio situaciju, te sam imao samo dostavnicu. Oni su poslali overseas po paket (kao i svaki put) i prije nekoliko dana su mi javili da je povrat odobren, te da će mi uplatiti na račun koji sam im poslao (to sve do sad traje cca 30-40 dana).
Tako da jeftinije je, ali ako se što reklamira se dugo čeka. Ja kupujem i dalje od njih i slučajno da nekome nešto naručim, odmah ga upozorim.
P.S.
Gđa je mislila da je to neka prevara i da neće više vidjeti novce. Ovo joj je bila prva internet kupovina, a vjerojatno i zadnja
P.P.S.
Kod reklamacije, opišite lijepo sve i poslikajte. Ne vidim zašto ne bi izašli u susret.