Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 13.01.2021., 16:06   #11087
tr@yche
Premium
Moj komp

tr@yche's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Pitati nekoga kakav je zvuk zvučnika je prilično nezahvalno jer je percepcija zvuka subjektivni dojam. To sto nekome fali basa ne znaci da ce i tebi faliti. Međutim, posto imas sub ... ako si navikao na zvuk sub-a onda teško da ce te par bookshelfa zadovoljiti po tom pitanju. To moraš sam poslušati i odlučiti.

Odi u sonusart, zamoli da ti slože u slušaonicu qa3020i, qa3030i pa odluči.
A zašto ne qa3050i?
Ako imaš mjesta za qa3030i sa stalcima onda imaš i za towerse qa3050i ? Qa3030i+stalci priblizno ce te kostati kao qa3050i.
Dobiti ćeš fantastične zvučnike koji su pokupili sve žive nagrade na rivjuima, bili oni reklama ili ne redovirto kupe najvise ocijene ... basa imaju na pretek, brutalno izgledaju, a još bolje zvuče.
Just my2cents ��
znam da je osobni dojam najvažniji, ali nije loše pročitati dojam nekog drugog. Sub mi je ok, čak i ovi CA S30 su mi vrlo blizu onoga što tražim na području basa.

Nije ti loš prijedlog 3050i, prvi problem je budžet, a drugi svakako prostor...visina je ista kao sa stalkom, ali mi stalak ipak pruža više manevarskog prostora..cijev može bliže ormariću, postolje malo uvučeno ispod ormarića, zvučnik malo navučen iznad ormarića. Blizu mi je kut sobe i strah me da bi više utjecao na veliku kutiju nego na skoro 3 puta manju. Ali vjerujem da je zvučnik odličan.
tr@yche je offline   Reply With Quote