View Single Post
Staro 13.01.2021., 10:51   #476
izekos
Registered User

Datum registracije: Mar 2012
evo da se javim s novim vijestima. nakon malo više od mjesec dana nakon što je projektor bio u ovlaštenom servisu, poslanom od Alze o svom trošku i nakon što sam ih pitao neki dan što je s mojim projektorom, dobio sam odgovor da ću dobiti refund
svaka čast Alzašima, ovo je moje prvo takvo iskustvo s međunarodnom garancijom i zasad je top (samo dok vidim pare na računu).
recimo da sad imam slatke brige što kupiti, pa ako netko ima nešto pametno, neka izloži.
budžet je ovih 800 eura koje će mi nadam se vratiti+još max 400 eura doplate.
naginjem k laseru zbog velikog broja radnih sati, ali po ovome što sam zasad istražio, sve što bih kupio je skoro 2 soma eura. razmišljam i o budget 4k (naravno ne pravi 4k) i tu mi je po ovom što sam u zadnje vrijeme pročitao, u tom budžetu jedna od opcija Viewsonic PX747-4K.
Ima li netko iskustva s tim projektorom i vrijedi li tih para ili je u tom rangu bolje uzeti nešto drugo?
ps - u tom rangu se nude i Benqovi kao neki best buy, ali to je isto kao kad mi netko kaže da je Dacia top auto - za neke sitne pare top oprema. možda je nekome tko je sjeo iz Golfa 3 u nju, ali nikako nije nekome tko je vozio BMW prije te Dacie. nakon ovog defektnog Benqa nekako sam skeptičan prema toj marki.
izekos je offline   Reply With Quote