Moj Galaxy Watch me krenuo zafrkavati, svakih pol sata registrira kao da plivam, i nakon 10 minuta zaključi da je plivanje gotov - a sjedim za kompom.
Ne, nije uvijek sapunjanje mačora u pitanju, nego sat registrira plivanje čak i kad se puni na punjaču...
Po netu vidim iskustva ostalih da zna biti altmetar senzor koji krepa, tako da budem odnio sat na servis s nadanjem da će biti i popravljen.
E sad, Galaxy Watch mi je super jer je smartwatch, ali s baterijom koja traje 5-7 dana. Polako razmišljam i o alternativi, pogotovo ak sat ne bude popravljen, koja je također pametna, a da ima naravno još bolju bateriju (minimalno 7 dana).
E da, nedavno sam se prebacio na iOS tako da bi i s tog aspekta podrška trebala biti adekvatna, i naravno, ne očekujem istu podršku/feature ko na Apple Watchu.
Koja bi bila preporuka? Ako nema niš slično mojim zahtjevima, onda Galaxy Watch i dalje stoji kao jedna od rijetkih, ako ne i jedina, opcija i za novi sat.
Moj prvi smartwatch bio je Sony Smartwatch 2 koji mi je bio čak i dobar, i nakon njega bio je Amazfit Pace nakon kojeg mi Amazfit ne dolazi u obzir. Huawei GT2 Pro?