View Single Post
Staro 10.03.2003., 12:02   #10
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
slagao sam chieftec big towera prosli tjedan...cura mi je dobila komp...i moram reci da sam razocaran...

1) u donji tray nemozete staviti tri diska jer srednji disk smeta grafickoj pri vadjenju..sto znaci da ako hocete vaditi disk van morate maknuti graficku...

2)da bi stavili disketu ili cdrom morate skinuti prednju masku...nije najprakticnije ali je ok...

3) kliznici za cd-rom i nisu najkvalitetniji...pa se cd-rom malo drma u kucistu ali ne prvise...

4) ima granicnik izmedju gornjeg i donjeg dijela kucista koji ima premalu rupu da bi se proveli kablovi...pogotovo ako imate epox 8rda+ koja ima proc na sredini ploce...

5) napajanje ima jedan vent i k tome se spaja na maticnu plocu..jako glupo...

6) vrata mi se cine da nisu od bas najbolje plastike...ne znam koliko ce dugo izdrzati otvaranje zatvaranje...

ima i dobrih strana...

1) ventove se lako stavlja posto imaju plasticne drzace pa nema sarafljenja...

ma ima jos dobrih strana samo sto sam vise ocekivao...za 680 kn ipak ocekujem vise....

tako da ga prvo detaljno pogledate prije kupnje...pogotovo zato sto midi tower nema onaj granicnik pod 4) koji sam naveo....

eh da i ako kupujete big tower ocekujte ga u crnoj boji...svi imaju samo te dok su u melcompu u drugim bojama i do 1000kn (bez napajanja)..a crna boja mi bas nije luda ideja zbog ljeta i vrucina...
msvrtan je offline   Reply With Quote