View Single Post
Staro 12.01.2021., 13:30   #1091
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Simbijus Pregled postova
Zero 8 bi bio downgrade a ne upgrade. 😉😎
Upgrade bi eventualno bilo nešto tipa Kugoo G2 Pro. Da ima prednju i straznju suspenziju i jači motor ili čak dual motor. G30 je vrhunski napravljen romobil u odnosu na većinu na tržištu i za oko 4700-5000kn je dobra cijena.
Rijetko koji romobil ispod 10000kn se može mjeriti s njim. A ove godine bi trebala doći izmjena zakona o sigurnosti u prometu koja bi mogla donesti i neka ograničenja sto se tiče max brzine i snage...a možda samo max brzine...nitko još ne zna detalje...ali uglavnom ja bih preporučio ostati na G30 dok ne bude poznato što će se smisliti naši vrli zakonodavci. Pozz
Jel ovo tocna tezina, ili se u prevodu specifikacija pripitomila?

Kuga G2 Pro = 23 kg?

Ajde, to bi mogao zamisliti da uguravam u gepek ili bacim na siceve u autu, za razliku od 50+ modela. Samo svi seriozniji modeli imaju vinovu lozu od guvernala. Jasni su razlozi, ali jako blesavo za manji gepek, ili gepek pun stvari.

Kad sam u Gorici kupovao dijelove, probao top model (mislim da sam vec spomenuo u emailu) iz znatizelje sam pitao - postoji li model, koji je toliko malen, zapravo najmanji na trzistu, da se na njemu bubrezni kamenci razbiju koliko je neudoban, ali da ga mozes, doslovno u ruksak staviti.

Vele da postoji, samo se nisu sjetili naziva. Bili su na zadnjem sajmu u Kini te vidjeli taj model, moze se u ruksak staviti, baterija se kompletno odvaja za jos lakse nosenje. Foldable scooter, ali znas li tocan model? Jesu li ga tebi spominjali? Bas me zanimaju detalji.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 12.01.2021. u 13:41.
Visage je offline   Reply With Quote