Citiraj:
Autor Simbijus
Zero 8 bi bio downgrade a ne upgrade. 😉😎
Upgrade bi eventualno bilo nešto tipa Kugoo G2 Pro. Da ima prednju i straznju suspenziju i jači motor ili čak dual motor. G30 je vrhunski napravljen romobil u odnosu na većinu na tržištu i za oko 4700-5000kn je dobra cijena.
Rijetko koji romobil ispod 10000kn se može mjeriti s njim. A ove godine bi trebala doći izmjena zakona o sigurnosti u prometu koja bi mogla donesti i neka ograničenja sto se tiče max brzine i snage...a možda samo max brzine...nitko još ne zna detalje...ali uglavnom ja bih preporučio ostati na G30 dok ne bude poznato što će se smisliti naši vrli zakonodavci. Pozz
|
Jel ovo tocna tezina, ili se u prevodu specifikacija pripitomila?
Kuga G2 Pro = 23 kg?
Ajde, to bi mogao zamisliti da uguravam u gepek ili bacim na siceve u autu, za razliku od 50+ modela. Samo svi seriozniji modeli imaju vinovu lozu od guvernala. Jasni su razlozi, ali jako blesavo za manji gepek, ili gepek pun stvari.
Kad sam u Gorici kupovao dijelove, probao top model (mislim da sam vec spomenuo u emailu) iz znatizelje sam pitao - postoji li model, koji je toliko malen, zapravo najmanji na trzistu, da se na njemu bubrezni kamenci razbiju koliko je neudoban, ali da ga mozes, doslovno u ruksak staviti.
Vele da postoji, samo se nisu sjetili naziva. Bili su na zadnjem sajmu u Kini te vidjeli taj model, moze se u ruksak staviti, baterija se kompletno odvaja za jos lakse nosenje. Foldable scooter, ali znas li tocan model? Jesu li ga tebi spominjali? Bas me zanimaju detalji.
...