Meni su dobra iskustva sa tim Lidlovim baterijama, koristim ih u blicevima, vjerojatno nema zahtjevnijeg uređaja jer znaju povući i po 6 ampera. Imam nekih 8 setova po 4 od one zelene Tronic serije i sve su preživjele bar 20 punjenja. Dvaput mi se dogodilo da je baterija mrtva došla iz trgovine, s obzirom na cijenu nije mi se dalo gnjaviti sa zamjenom, ali vjerojatno bi to zamijenili bez problema.
Ako baterije brzo crkavaju mogao bi biti problem u punjačima, ja koristim LitoKala, BT-C3100 i Soshine neki, svi znaju pravilno napuniti i terminirati punjenje. Loš punjač koji ne zna dobro detektirati kad je baterija puna ju može uništiti. Također je bitno da punjač može i isprazniti i izmjeriti bateriju, primjerice s punjačem koji nema mogućnost praženjenja se neće lako otkriti da recimo 3 baterije imaju 2500mAh, a jedna 1000mAh. Onda ako se koriste u seriji kao u većini primjena djeluje da kratko traju, a u biti je jedna problem.
BTW, i bijela Eneloop mi je jedna u setu od 4 došla mrtva iz trgovine, tako da valjda to nije rijedak problem.