View Single Post
Staro 11.01.2021., 12:32   #563
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Da podjelim svoje iskustvo vezano za spajanje Shelly 1 u kombinaciji sa kriznim prekidačima.

Ovim putem velike zahvale kolegi SPLiFF-u na nesebičnoj pomoći koja je trajala do dugo u noc

Uglavnom, spajali smo po ovoj shemi:

Crvvena je tu tzv prekinuta faza sa zadnjeg kriznog prekidaca. Sve sam fino pripremio, dovukao L i N iz najblize kutije, pospojio ali pras, fidovka izbacuje. Probali vise kombinacija i na kraju uspjeli spojit da sve radi kako treba i da se nista ne zapali OFC

Uglavnom fidovka je zajebavala zbog toga sto L i N te rasvjete i Shellya nisu bili iz istog strujnog kruga (osigurača) i stalno je izbacivala. Tek kad sam na shelly povukao L i N sa tog osiguraca, tek ond aje proradilo, tj nije izbacivalo. Naravno to je zahtjevalo malo kopanja po zidu i kanufu, ali nista sto se nije zalo zagletat

Inače stan je iz 2008 godine, imam dvije fidovke, jedna za kupaonu i sve ostalo na drugu.

Uglavnom sve radi onako kako je bilo zamisljeno, jos jednom veliko hvala kolegi koje je nesebično pomogao, pogotovo kad je zapelo tj kad je fidovka trolala

srale7 je offline   Reply With Quote