Tema
:
Cyberpunk 2077
View Single Post
09.01.2021., 07:52
#
1087
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp
Datum registracije: Sep 2016
Odigraj sve misije sa Panam, njen kraj je top, bitno je i odabrati pravu opciju pred kraj jednom kad si već počeo igrat taj njen kraj. Skoro svaki kraj ima još dvije opcije u sebi. U Arasaki ti je to da li ćeš ostati kod njih da te izlječe ili ideš pošto poto na zemlju....npr
Sve njene misije sam odradio tj svu mapu sam počistio ali ovaj dio ne kužim:
bitno je i odabrati pravu opciju pred kraj jednom kad si već počeo igrat taj njen kraj. Skoro svaki kraj ima još dvije opcije u sebi.
Na koje opcije misliš tj nigdje nisam vidio da u tj zadnjoj misiji imam još nešto za odabrati (osim ko će zadržati tijelo)? Objasniš mi molim te?
-->
Citiraj:
Autor
Disco
Nije to kraj koji sam mislio. I ja sam tu zeznuo, ali sam ga pogledao na YT i taj se ponavlja, samo je dolazak do samog kraja zabavniji.
Odigraj sve misije sa Panam, njen kraj je top, bitno je i odabrati pravu opciju pred kraj jednom kad si već počeo igrat taj njen kraj. Skoro svaki kraj ima još dvije opcije u sebi. U Arasaki ti je to da li ćeš ostati kod njih da te izlječe ili ideš pošto poto na zemlju....npr
Sve njene misije sam odradio tj svu mapu sam počistio ali ovaj dio ne kužim:
bitno je i odabrati pravu opciju pred kraj jednom kad si već počeo igrat taj njen kraj. Skoro svaki kraj ima još dvije opcije u sebi.
Na koje opcije misliš tj nigdje nisam vidio da u tj zadnjoj misiji imam još nešto za odabrati (osim ko će zadržati tijelo)? Objasniš mi molim te?
,
2
,
3
,
4
,
5
,
6
,
7
,
8
,
9
,
10
,
11
...
IHrvojeI
Vidi profil
Pronađi još poruka od IHrvojeI
Moj komp
CPU:
AMD 7800X3d - Arctic Freezer 3 240mm
MBO:
MSI B650 Tomahawk wi fi
RAM:
G.skill Flare 32GB 6000MHz
HDD:
XPG SX8200 Pro
VGA:
Gainward Phantom RTX4080
Napajanje:
Corsair TX850
Monitor:
ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG
Win11pro
Ostalo:
CASE: Theremaltake Ceres 300 MIŠ: Pro Black Wireless SLUŠALICE: G933 TIPKOVNICA : G915