Citiraj:
Autor Pomo
Ovo što sam ti ranije linkao obećava, i da, Eurodk je legit. Kupovao.
Ono što je meni smiješno, win user se žali. Probaj se igrat s wifi usb stikovima na Linuxu.
Otkako je Atheros kupljen, majkomila, lakše na lutriji dobiješ.
Jednog TL-WN722N čuvam ko suvo zlato.
|
Citiraj:
Autor John Creasy
yepp sranje žešće.. složim jučer kolegi komp, imao je prije win7 i dlink neki usb adapter, i radilo ko urica.. slžim komp, instaliram win10, spojim njegov adapter i pukne veza za 2minute.. reko krasno, zaboravio sam na taj krasan detalj
može pomoć onda? šta napraviti? bušenje za kabel ne ide.. netko je spominjao extender i spojit preko lana.. može to, koji uzeti?
jel ima ijedan usb adapter u linksu a da bi radio?
|
Pa za ne falit ovaj Asus i T4U rade ko urica na linuksu, neko napiso drivere sam i bolje rade nego realtekov
team of highly trained monkeys
Da atheros je bio stvarno dobar, njega je Qualcomm kupio jel tako? to vjerojatno onda ide u mobove...
U biti je samo Realtek govno, ovaj T6E sa Broadcom-om isto nije los al su slabe antene i PCIe je pa mora bit uštekano di je komp.
Vidis totalno sam zaboravio na eurodk, jer sam komp prebacio blizu routeru, pa sad napokon internet radi, i istekao mi je rok za zamjenu.
Vidis kad smo kod tog trebao bi mi neki dobar router/wifi AP za shelly smart opremu, jer znam da ce se iskonov zyxel polomit živ ako spojim na njega još 10 uređaja. Vidim ima i mikrotika i Unifya na euroDk. Ima li neka preporuka za to?