Nisam ni isao konvertirat, ali znam da ovaj kraken nije kompanija, neznam kak to jos postoji. Ili kao sto kolega kaze, nas male zgaze da ovi veliki mogu trejdat. Svejedno sto je od tamo treba pobjec. Da fee imaju
Kraken. Da u ovom trenutku je to negdje 130kn, i onda se pitas zasto balanca ide prema dolje, lihvari sa svih strana samo cecaju i cecaju dok ima...
Escrowo sam nesto na banku, uzme si njihova banka 20$, i jos moja 10$, nit su kopali nit su orali... To su cari kapitalizma...
DRUGA STVAR
Otisao na Binance u USDC, i sto da sad trejdam? Sve su maknuli, ima par coinova za trejd, cak su i ETC maknuli. Postoji i BUSD ima nesto vise coinova, ali daleko manje od USDT. Ali predpostavljam da je BUSD isto pakovanje kao USDT samo sto je ovaj BUSD malo poznatiji sto se tice vlasnika? u biti citam sad da je BUSD reguliran u USA, pa je onda ko USDC? Uglavnom malo to citam i hvala sto je kolega segregator svratio mi paznju na taj tether. I ja sam misljenja da ce taj USDT u 2021 nahebat. Jednostavno ce morat bit regulirani ili kao sto kaze bit ce baned in USA. A to onda opet nije dobro za cijeli crypto. A ako budu regulirani i onda se ispostavi da se desavalo ovo sto ljudi tu pricaju, pa to bi mogao biti scandal stoljeca, a stoljece tek pocelo.