Tema: Iskon
View Single Post
Staro 07.01.2021., 21:13   #5797
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
zapravo bitno pitanje je da li si na iskon dslamu, ili na ht-ovom preko bitstreama? ht ne dozvoljava mrdanje , iskon da. ja sam to, svaki put do sada, uredno odradio mailom na tehničku podršku. molim da mi za dsl liniju koja glasi na xxx yyy, adresa ta i ta, podesite profil 50/10 8b annex m sa target snr-om 6dB.
čak ni ne moraš baš tako specificirati, možeš reć "slobodan profil" ili "max sinkronizaciju", shvatit će na šta aludiraš kad im napomeneš target snr.
jedino gdje , osim bitstreama, vidim problem je ako si na onom staaarom paketu net30. tada nisu dozvoljavali šetanje profila, nego su te držali na 30/5. ako si na novom paketu 20-50, onda će ti podesiti taj profil za 50/10.
s time da ne šalješ mail na szk, već na onaj za tehničku podršku.
Zatrazen 35-50/5-7 . Dobiven 30/5. Garantirano mi je 35-50/5-7 jer je u pitanju bio njihov dslam. Prešao s još lošije optime. Nazalost nisam dobio to nego max 30/5 iako prolazi 40/8. Sljedeca opcija -tcom 30/5 za više novaca,povratak na lošu optimu na kojoj iptv i gaming nema sanse da rade kako treba na 25/5 ili ostati na 30/5 uz nizu cijenu pretplate. Pristao na nizu cijenu s fiksnim brojem jer mi se nije vise dalo navlacit. U 2 mjeseca sam ustvari vidio kako sve funkcionira. 5% tehničara su majstori koji uz onih ostalih 5% tehnički potkovanih ljudi koji nisu na terenu nego "unutra" ustvari mogu riješiti problem. Ostalo su blago rečeno bmk ljudi koji samo kazu "a jbg to ti je tako"
spawn je offline   Reply With Quote