07.01.2021., 21:13
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Autor jp_rv
zapravo bitno pitanje je da li si na iskon dslamu, ili na ht-ovom preko bitstreama? ht ne dozvoljava mrdanje , iskon da. ja sam to, svaki put do sada, uredno odradio mailom na tehničku podršku. molim da mi za dsl liniju koja glasi na xxx yyy, adresa ta i ta, podesite profil 50/10 8b annex m sa target snr-om 6dB.
čak ni ne moraš baš tako specificirati, možeš reć "slobodan profil" ili "max sinkronizaciju", shvatit će na šta aludiraš kad im napomeneš target snr.
jedino gdje , osim bitstreama, vidim problem je ako si na onom staaarom paketu net30. tada nisu dozvoljavali šetanje profila, nego su te držali na 30/5. ako si na novom paketu 20-50, onda će ti podesiti taj profil za 50/10.
s time da ne šalješ mail na szk, već na onaj za tehničku podršku.
|
Zatrazen 35-50/5-7 . Dobiven 30/5. Garantirano mi je 35-50/5-7 jer je u pitanju bio njihov dslam. Prešao s još lošije optime. Nazalost nisam dobio to nego max 30/5 iako prolazi 40/8. Sljedeca opcija -tcom 30/5 za više novaca,povratak na lošu optimu na kojoj iptv i gaming nema sanse da rade kako treba na 25/5 ili ostati na 30/5 uz nizu cijenu pretplate. Pristao na nizu cijenu s fiksnim brojem jer mi se nije vise dalo navlacit. U 2 mjeseca sam ustvari vidio kako sve funkcionira. 5% tehničara su majstori koji uz onih ostalih 5% tehnički potkovanih ljudi koji nisu na terenu nego "unutra" ustvari mogu riješiti problem. Ostalo su blago rečeno bmk ljudi koji samo kazu "a jbg to ti je tako"
|
|
|