Na binance API radi kak treba. Na onom botu znas koji smo koristili, jos ga koristim ali naravno semi manualno. Definitivno mi bot ne kupuje nista. Jedino stavim da mi proda, ali cesto manualno prodam s klikom na sell button. I kak kliknem na sell u sekundi se proda. Uvijek. API im je bogovski, a ovom Krakenu pada sve, niti im radi captcha, niti login, niti account, niti frontpage, a kamoli trejdanje. To je na shared hostingu, ako je Tetherov vlasnik nma sejselima, ovaj iz krakena mora da je na karibima.
Stavio sam na kraken jos davno tamo prije neki BTC koji sam mislio unovcit, ali nije trebalo unovciti pa ostalo tamo, eto vidim bolje da nije, mada se dobro nasaftalo, nemogu se zalit ali trebao sam pobjec pogotovo jer sam bio tu 2017 i ako idem search pisao ovo sto sad pisem...
P.S. ovim krakenovcima vjerojatno ni withdrawal neradi. Jel zna tko kako dugo traje BTC withdrawal, jel jos uvijek sat do dva? Za 2 sata ode BTC ispod 30k... Al dobro moze i preko 40K... No nekako mi je blize 30k... pa reko da pobjegnem.
P.S.S. prebacili vec, dobro da je to brzo, evo ni 15minuta nije trajalo.