View Single Post
Staro 07.01.2021., 16:21   #7090
dakky
Uptime freak
Moj komp

dakky's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Cek, pa kak taj tether funkcionira? Ako ja imam 10 miljardi koje zelim stavit u tether, ne moraju li oni onda naprintat 10 miljardi tethera? I ja im dam 10 miljardi USD, i obicno me tu skinu i dadu mi 0.99:1 omjer odnosno vec me tu ogule, ak je to protiv zakona OK. Ali ak sam ja njima dao 10 miljardi onda oni tih 10 miljardi imaju...

A ako pak mislite da oni sami sebi daju tether i onda s njima kupuju BTC to je druga prica... Mislim da im to nece proci i da nisu tako naivni jer 0.99:1 na 10 miljardi je lijep novac.
Ne nego ti si vlasnik tethera i ti kazes "alo Bing daj mi posudi 100 milijuna tethera, vracam sutra!" i netko u firmi ti posalje 100M tethera za koje nema realno pokrice u dolarima... dakle firma nije dobila uplatu od 100M pravih dolara, a tebi je posudila 100M... ti napumpas BTC, cijena ode gore, drugi se zakace na vlakic, ti prodas, vratis firmi 100M, u plusu si par milijuna pravih dolara, a da nisi centa pravog dolara stavio u kombinaciju. Neodrziv sistem za ispumpavanje pravih dolara, koji ce se pokazati vrlo uspjesnim ako baloncic pukne. Kad krenu isplate u tetheru, a tether bankrotira jer nema toliko pravih dolara u rezervama koliko ga je isprintao...
dakky je offline   Reply With Quote