06.01.2021., 15:30
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Autor Mommistake
Pitanje, ako si poznat s tom temom.
On je intervantna (to znam, frend radi s njim) + bilder (ali nije PRO).
|
Radi u interventnoj u zagrebu.
Citiraj:
Autor Mommistake
Pa taj čovjek zadnje 3 godine nije 2 dana radio koliko ja vidim + vidim A7, novi stan, nova škoda itd.
|
Čisto blaćenje covjeka, nemas ti niti ja pojma koliko je on na poslu ili nije, tako da sigurno "ne vidis dobro".[/QUOTE]
Citiraj:
Autor Mommistake
Moje pitanje, jel on radi kao policajac ili zarađuje od BB-a? I ako radi kao policajac, što točno radi kad uopće ne ide na posao (znam da i studira), ali MUP studij omogućava uz posao, ne da prekineš raditi i samo studiraš + tjeraš hobi.
|
Izgleda da niti ovdje ne vidis dobro, naravno da MUP "omogucava" da radis uz faks ali isto tako "omogucava" i redovno studiranje.
Citiraj:
Autor Mommistake
Eva je PRO, to znam, ali opet, žive nekako "previše" dobro za ono što BB u RH nudi. A i policijska plaća nije nešto velika.
|
Opet baba vanga kako on ovo kako on ono.
Citiraj:
Autor Mommistake
Sponzorstva, jasno... Ali kakav je to policajac koji zadnje 3 godine cijele dane radi Insta Story, a gdje je 8h radno vrijeme? 
|
Das sam sebi odgovor, ujedno i nama odgovor za tvoj butthurt.
EOL od mene.
Citiraj:
Autor Guls
Ja ti mogu samo reći naklapanja ljudi o njemu:
1. daje guze za pare
2. reketari, kao i većina iz interventne
3. iznuda/kreditiranje sirotinje i sl
Više manje sve iz te branše se svede na isto.
Nemam ništa protiv čovjeka, čak dapače, pozitivac je, smiješan i veseo, žena Shemale mu je spaljena skroz, klinac presladak, ima fora stan i aute, rado bi živio taj život, ali mislim da glasine ne griješe puno.
|
Guls pa nisu 90ete vise covjece...
|
|
|