06.01.2021., 09:50
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor gorkix
malo sam se izmučio pokušavajući,ali sam ipak na kraju uspio,tako da oni koji imaju lg znaju da se to ipak može napraviti...
nije uopče bitna ni država ,ni jezik jer sam to napravio sa hr jezikom i lokacijom..
otvorite kućna nadzorna ploča i tad označite hdmi na kojem je maxtv (mora biti uklljučen) i tada će te iznad toga u malo većem okviru vidjeti sliku maxtv-a i na vrhu kliknite na postavke un.upravljača i dalje sljedite ponuđeno...povezivanje na novi uređaj...upravljačka ploča...hdmi (na kojem je max)...itd....izabrete ponuđene opcije- hrvatski telekom i negdje ako vam ponudi mogućnost (a to može biti presudno) da upište model i broj maxtv uređaja (sa poleđine tog uređaja)...
kad završite sa daljinskim možete gasiti,mijenjati kanale ,ton ...uglavnom odlično radi...
android box..
spojio na način da je postupak sličan,ali ne ide se na upravljačka ploča nego na OTT i kad zatrazi da upišete ime uređaja ,ja sam upisao ime media boxa (tanix) iako nije tog proizvođača bilo na predloženim proizvođačima ,to je uredno prihvatilo i radi sve ok ,osim što ne radi "zračni" miš...
|
Gdje nalazis opciju "Kućna nadzorna ploca"? Bacis neki screenshot?
|
|
|