04.01.2021., 16:10
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Autor Bratija
realno nemas izbora, kombiniras Netflix (najskuplji paket koji ima 4K i namjestis u postavkama kvalitete High umjesto Auto) i videoteku zavisno od toga sto gledas i sto je gdje dostupno...
npr. ako je neka dramedija dostupna na NFu pogledat cu tamo, ako idem gledati neki blockbuster onda cu sacekati da se pojavi u videoteci...
ovo dolazi od osobe koja je do nedavno odbijala streaming jer sam isto htio sto bolju kvalitetu (uzimajuci u obzir i zvuk), ali sa novim 4k HDR TVom i istrazivanjem gdje je sto dostupno (Dolby Vison samo preko NFa) i micanjem "snobovskih" pogleda na streaming, stvorio sam naviku kak sam rekao gore... i realno, slika na NFu je meni dovoljno dobra kad gledam 4K (pogotovo ako jos ima i DV), tu i tamo se dogodilo da je nizi bitrate (kao mutnija slika) al bi brzo proslo, smetalo na pocetku al vremenom se naviknuo...
|
Ma onda je to to. Mislim, tako i radim i sam, nekad skinem ako mi se bas da zezati, no uglavnom peglam po netflixu no eto mislio sam ako postoji neka bolja varijanta za koju ja ne znam no ocito je to u biti to...