View Single Post
Staro 04.01.2021., 11:13   #9435
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Imam pitanje za one koji mozda imaju ove original Samsung futrole na S20 serijama.

Naime imam ovaj njihov LED wallet Cover futrolu koja ispisuje notifikacije na samom coveru.
https://www.samsung.com/us/mobile/mo...f-ng988pbegus/

Cover radi na principu da kad se mobitel ubaci u njega automatski ga prepozna i mobitel pocne downloadati aplikacija za cover "neki LED manager" gdje se moze onda odrediti koja ikonica ce se prikazivati za koji nacin obavijesti (pozivi, poruke, mailovi, viber....) i to je sve jasno i super sto ima custom generator pa mogu nacrtati svoju ikonu za neke aplikacije koje koristim mimo ovih regularnih 50ak ikona sto nudi).

Prvi dan je sve radilo i onda sam se jos malo igrao sa cusotmizacijom za neke moje aplikacije i obavijesti i izasla su dva update za tu LED aplikaciju unutar par dana.

E sad problem je sto kad dobijem mail, pozivi, youtube i slicno sve se ok prikaze na coveru ALI kad dobijem mail (nekoristim gmail nego regularni samsung mail app) i jos neke aplikacije poput vibera, whatsappa koje sad rade jednom od deset puta, totalno radom, nekad se prikaze ikona nekad ne premda zvukovna obavijest uredno uvijek stigne.
Ako na kratko otvorim i zatvorim cover (nakon zvucnog signala) onda dobijem LED ikonu za to sto je stiglo.

Znaci cover radi (nije pokvaren) prikazuje sat-vrijeme, pozive i slicno ali neke notifikacije od aplikacija ne prolaze kad je u lock/sleep modu premda je u notifications dodano da te aplikacije propusta (viber, whatsapp, email...).

Ne kuzim sta ga muci, probao sam sve opcije oko lock screena i notifikacija (detial, bubbles, none...) i dalje ga nemogu natjerat da radi SVAKI put.

Moguce da je neki bug sa updejtom aplikacije napravljen (nadam se) ali ne nalazim nikoga u blizine tko ima tu futrolu da potvrdim da nije "do mene" nego bug .

thx