Moje iskustvo sa madracima: prije 6-7godina kupili u Kingcross Jankomiru madrac, sjećam se da je bila samo ona fora da si legao na senzore i onda su ti rekli jel ok ili preveliki pritisak. Žena se legnula i birala, na kraju sam ja na njemu spavao bolje nego niti na ijednom prije (neka se u 7-8h naspavao probudio prije budilice). Žena često imala glavobolje ujutro. Ona je bočni spavač, ja na trbuhu valjda 90%.
No s godinama je moja strana propala, no svejedno sam odlično spavao na njemu (madrac je bio na ravnim letvama). Zamijenili ga sa Ergoactiv Consul, jedna medium (moja) druga hard (ženina). Podnice kupili kod njih također da bude po PS-u. Sada žena spava super, a ja sam prije 3 mjeseca osjetio jedno jutro užasnu bol u leđima dolje i sad svako jutro ako spavam na leđima ili trbuhu, a nisam nabijen skroz gore, ujutro se jedva dignem. Točno osjetim kako valjda te zone (tvrđe i mekše) povećavaju ili smanjuju pritisak na bolni dio (manje boli kad se nabijem na vrh kreveta/madraca). Usto, možda je do malog djeteta, ali od kad imam taj madrac nisam se naspavao, a znao sam spavati i po 10-11h u komadu.
Odspavam na kutnoj od Jyska od 2000kn, bolje se naspavam i ne bole me leđa. I sad ne znam što da radim...