Citiraj:
Autor axo
Nakon eto tih par dana napokon uhvatio mob da vidim sta se događa na internetu jer se sad smirilo podrhtavanje i manje ga je.
Kad sam "spavao" u autu i kad bi zatutnjalo sam slusas hoce se kuca slozit na pod. Hvala bogu ili nekome moja nije.
Najgore je sto to nakon onog u utorak to je tutnjalo ko ludo sve do sinoc. Taman mislis smirilo se i eto mene opet da vas prodrmam.
Jebe ti psihu. Ne znam broj al preko 150 podrhtavanja je bilo i sad ti spavaj lijepo.
Tek vcrs je glava smirenija jer ne trese svakih par min nego svakih par sati i oni koji imaju tu srecu su u kucama u krevetu tek od vcrs, barem moji bliznji.
Zene su dosta to tesko primile koliko sam kroz pricu pohvatao ali i svi muski kazu sa kojima sam pricao da je potres u utorak jedan od najvecih strahova koji su proživjeli.
|
Uffff ovo je stvarno gadno

Iako mislim da bi bilo nešto lakše da je 6.2 bio primarni, a onda drugi dan oni 5.2 i 5.0 ili koliko su bili oni prvi... ovako svi smo svjesno ili podsvjesno bili uzdrmani sa prvim slabijim, da bi nas ovaj drugi našamarao ko budale.
I ovo što Guls kaže mogu potvrditi. Sjednem pred komp, gledam u monitor, monitor mikro-kvrcne zbog širenja kod topline, ja imam filing ko da se ljuljam i puls ode x3. Ni kriv ni dužan i ne mogu to kontrolirati.
Ali puno mi je bolje zadnja 2 dana nego kako mi je bilo do pred 2 dana. Vijesti ne gledam, portale ne čitam, a ove seizmološke niti vidim niti čujem.
No dodao bi da bi se nakarao majki radio voditeljima. Danas upalim stojedinicu u autu. U 10 minuta, spomenuli su POTRES više puta nego je bilo ovih sitnih pravih.
Dakle vijesti "zbog potresa..." "u potresu..." "...potres...". "...cijepi se protiv korone na POTRESu pogođenom području..."
Vjesti iz sporta: "vaterpolisti nastavljaju pripreme, prekino ih potres" "Duvnjak osvojio ligu prvaka ali mu je bilo teško zbog potresa" "snježnja kraljica bez gledatelja ali možda i bolje zbog potresa"
Vremenska prognoza "padaline, ali srećom ne velike na području potresa"
Stanje na cestama "zbog potresa ne vozi se...".
Vijesti gotove, pjesma, nastavak programa "potres"...
Došlo mi je da ih nazovem i ebem sve po spisku hoštaplersku. Tako se narod smiruje. Ko i onaj konj Mislav Bago koji je ponavljao ko papiga kako je NE Krško ugašeno zbog potresa. Tu kod mene ljudi dodatno i zbog toga počeli pizdit i ludit.
Zato velim, sve medije na airplane mode i amen. Meni pomoglo. Koliko god netko kaže "treba bit informiran". Treba. Ali ne i bombardiran od strane gorenavedenih bilmeza :/