Mene nije previse dirnuo ni prvi ni ovaj drugi.
Ovaj drugi nisam ni skuzio jer sam bio na Slavonskoj i cca na 90km/h i prvo sam mislio kakva je to losa cesta i kolotrazi da se tak auto ljulja, onda je na radiju 101 nestalo signala i nakon 10-15sec je poradio i prvo sto je spikerica rekla je - bio je potres.
Tek tada mi je sinulo zasto sa auto ljuljao i zasto su se pogasili semafori

Nakon 10ak minuta je nazvao netko iz Engleske u eter, i rekao da je potres 4km od Petrinje, na dubini 10km i da je jacine 6.4.
Odmah sam pristao sa strane i na telefon, jer mi stara zivi na 4 katu u samome centru. Naravno da ju nisam mogao dobiti, i to mi je valjda bilo najduzih 20min u zivotu dok nismo uspostavili kontakt. Takodjer prvih 10min nisam mogao dobiti ni zenu.
Zenu je pak dosta pogodio i prvi, a ovaj drugi pogotovo, evo samo se jutros triput budila i pitala me jel bio opet potres jer ona opet osjeti ljuljanje.
Stan u Petrinji je naravno bye bye, stara je cvrsta - zena zmaj, odlicno podnosi ovo nesretno stanje.
[edit]
Citiraj:
Autor zgmmax
Kad krene potres se preporuča da se stane pored nosivog zida i tek kad sve završi + par sekundi da se izađe van.
|
Bas mi je pricala stara, cim je pocelo drmati, krenula jo pod stok od nosivog zida, i kaze nema sansi - nije uspjela, odmah ju je bacilo, sva vrtasaca u huninjskim elementima se otavaraju/zatvaraju i sve leti vanka, prevrnulo regal, vesmasinu. Taj dan nisam ulazio u stan, ali cu zato sutra i bas me zanima kakav kaos cu zateci.