View Single Post
Staro 01.01.2021., 15:29   #32
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Mene je ovaj scimao puno jace nego onaj prvi, iako mi ni taj prvi nije nikako sjeo, ali posto imali pozar u stanu par dana nakon potresa (koji se mogao skroz srediti, ali su vatrogasne linije bile preopterecene pozivima oko potresa), nekako mi je taj stres pozara i 2 mjeseca renovacije skroz izbrisao potres, jedino pamtim tugu zbog pogibije nesretnog djeteta.

Ovaj me zarokao posteno, ne zbog mene, nije me ni bilo strah jako, ali kad sam otvarao novine, pa vidio opet da je prva zrtva dijete, pa srusena Petrinja, toliko kuca... nisam to mogao izdrzati. Normabel i otkazivanje svega sto sam imao u planu.

Portale sam prestao citati, Index ne citam vec par godina, jer sam shvatio da mi samo truju mozak i onemogucavaju srecu. Net.hr slicno, iako ih povremeno pogledam, ali zadnjih dana ne, baš zbog potresa.

Najgore je hraniti se time... tko moze neka napravi nesto pozitivno, ja imam frenda koji je bio u Petrinji u trenutku potresa, djeca su mu istraumatizirana, njemu ruku sjebao ormar pod koji se postavio da ne padne na dijete... povezao sam ga s direktorom firme jer je disha pitao dal znamo nekog kome direktno treba pomoc.

Neki frendovi otisli u Petrinju pomagati, ja osobno trenutno imam puno posla, ali ću i malo pričekati, u ovom prvom valu i šoku uvijek ima dovoljno dobrovoljaca i pomoći, a trebati će dugo pomagati tim ljudima. Na sve načine, pa ću se uključiti kasnije, kada ih ostali polako "zaborave". Čitaj: mediji neće više o tome izvještavati, pa će ljudi to smetnuti s uma.

MOD: molim bez politike, politikanstva i sličnih tema. Držimo se naše teme koja će pod ključ ako se nastavi u takvom tonu.

Hvala

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 01.01.2021. u 15:42.
Elven je offline   Reply With Quote