Iskreno govoreci,meni je zivot uzdrman do temelja i to najvise zbog ucestalih potresa koji nam pokazuju koliko smo nemocni u tim situacijama...prvi iz proljeca me ulovio na spavanju i probudio se u pol tresnje a dok skuzio kaj se desava bilo je gotovo. Kako zivim u strogom centru na petom katu u zgradi staroj 110 godina,posljedice su bile velike al jos vise kao posljedica je ostao taj strah. Taman se poceo vracat u normalu i lagano zaboravljat taj odvratni osjecaj kad eto udari onaj od 5 rihtera. Isto ulovljen na spavanju pa je manje vise bezbolno proslo no ovaj od 6.2 me ulovio doma pred televizorom...cim je pocelo drmat pobjegao u ormar i pomislio to je to,gotovo je...mislim da ce na veliku vecinu ostat trajne psiho posljedice,jednostavno imas osjecaj da sjedis na tempiranoj bombi koliko su potresi postali ucestali kao i sve druge pizdarije na cjeloj zemlji...razmisljam si...42 godine sam zivio bez ikakvog straha od potresa,pa zar cu sad iducih 40 morat imat taj konstantni strah i osjecaj nemoci u sebi???
Naravno ako pozivim toliko jos