Citiraj:
Autor Mladenxy
Zagreb, epicentar. Sjebao mi godinu, taman se malo opustio i došao ovaj. Neizvjesnost i dalje, nema mira. Čitam sad će se seliti ili na sjever pream Sloveniji/Austriji ili na jug. Brijem da nije gotovo. Ne bojim se za sebe, najveći starh za da kuća ne ispuca i da ne postanem totalna sirotinja. Ovo do sada je dosta dobro podnijela, riješio sitne pukotinice špatlom i gleterom. Imao i Koronu, zarazio sve u obitelji ali prošlo je. Prije par godina pokupio me auto na pješačkom, par operacija ali dobro je. Starci teško bolesni, ali idemo dalje sve je to očekivano za te godine.
Žao mi ljudi koju su izgubili živote i sve što su gradili godinama. S obzirom na sve, dobro sam. Vesele me gluposti, komp, gaming poneki upgrade, poneko druženje, godišnji, malo na more, putovanja van su stala zbog Korone ali sve 5.
|
Jebote život Mladene, stvarno jebeno vrijeme iza tebe

valjda si ispucao sva sranja sada pa će 2021 biti bolja.
Baš sad gledam, 4 godine života na prvoj crti bojišta, vadili me iz pogođene kuće, nisam čuo dobro od toga, kasnije pizdarija sa vidom... ništa ali ništa me nije ovoliko uzdrmalo koliko sve što se događalo ove godine. Više od pola familije korona i teži slučajevi ali se izvukli i još točka na i - 2 stogodišnja potresa u 9 mjeseci i ti nesretni ljudi koji su izgubili i to malo što su imali
Pa jebote, vratite me u devedesprvu i na rub SAO Krajine :/ barem znam odakle nevolja stiže...
A veseli me sve manje toga. Eno nova grafička idla od ponedjeljka. Ne da mi se neda nego nemam volje sjest za komp a kamoli nešto igrati.
Ali se ne predajem
I nadam se da će te svi biti OK i ostati psihički zdravi koliko je to moguće.