Tema: Epic Games
View Single Post
Staro 30.12.2020., 15:10   #1184
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor A.I. Pregled postova
Library u launcheru im je turbo spor. Sporo ucitava igre kad se scrola dolje po izborniku i ponekad mu treba sekunda-dvije da ucita sliku (ikonu) igre. Ili launcher nema lokalni cache ili to ne radi dobro.

Cijelo polje (izbornik?) igre je link, ako igra nije instalirana cijelo polje ne pokazuje nista. Ako je igra instalirana, samo pokazuje vrijeme igranja i velicinu. Malo podataka ili su irelevantni. Defaultna postavka linka je instalacija. Imam hrpu igara gore od cega 90% ovih besplatnih nemam pojma sto su i ako slucajno kliknem odmah nudi instalaciju.

Cijeli library treba smanjiti ili ponuditi opciju za smanjenje izbornika (linka) pojedine igre. Defaultna postavka neka vodi k vise informacija o igri ili barem na store da mogu saznati vise o igri. Mozda neka direktno pokaze raspolozive DLC-e ili update history. Fali im grupiranje.

Manje-vise neka kopiraju Steam. U Epicu na Launcheru valjda radi jedna osoba. I zbog cudnih odluka to je valjda student na praksi. U Fortnite mogu par puta na godinu ubaciti sezone pune masovnih promjena za igru, a launcher izgleda i radi kao da su ga kupili na sajmistu.
Fortinite im je vj najveći izvor love.
Nisam to čudo igrao niti planiram, ali vidim da je među najpopularnijim igrama.
Kupuj klinci vj skinove ili što se već prodaje u F2P igri.