Ima netko iskustva sa popularnim oled grundigom i firestick 4k? Trenutno imam spojen xiaomi mi box s na grundiga, i to je prilicno frustrirajuce iskustvo.
Glavni problem je sto tv ne kuzi promjenu sdr -> hdr i obrnuto. Kad upalim box, prikazuje se 4k@60hz. Pustim nesto sto je u hdru, tv ne skuzi promjenu i slika ode u q (crvena postane narancasta, dio spektra boja se uopce niti ne prikaze, kontrast ode kvragu itd). Skuzio sam da switchanjem hdmi postavke tijekom pustanja hdr sadrzaja, tv skuzi hdr i slika bude ok. No, povratkom natrag na sdr opet sve ode u 3pm. Saturacija i kontrast valjda na max, oci krvare. Probao sam na boxu ukljuciti hdr -> sdr, i dalje hdr sadrzaj nije gledljiv (iako je slika drugacija u ovom slucaju).
Ne znam da li je problem do xiaomia ili do tva :/
Ugl, kada skuzi hdr, slika je naravno top. No, ne moze ni tu bez "ali". Nakon 2 tjedna natezanja sa postavkama, odustao sam od stelanja boja. Dosao sam do zadovoljavajuce razine, ali sam ocekivao puno vise. Sve u svemu, tv je kao novi mercedes sa 3cil motorom iz renault twinga, bez klime, sa radio koji ne podrzava mp3 i zaglavljenim vozacevim sjedalom u srednjem polozaju.