Citiraj:
Autor jollyb
Preporuka za Vivid, ako želiš isprobati. To je mix N26 i Revolut. Glavna banka mi je sad DKB a prije sam imao Commerzbank. Vivid koristim za kupovanje, digitalna plaćanja i sve što mogu, samo da je dkb na sigurnom.
Sa Vivid sam prezadovoljan, draga i ja koristimo zajedno, sve radi kako treba, rad s valutama je jednostavan a i ovaj mjesec sam napravio do 70€ Cashback. Koristim I za brzo prebacivanje ojra na TradeRepublic. U pozadini kod oba servisa je SolarisBank.
Ako te zanimaju detalji možemo popričati, već sam nekoliko prijatelja doveo i ekipa se zahvalila jer im je bilo korisno.
Da nemam kripto na Revolut i hrvatsku ekipu i obitelj ne Revolut, ne bih Revolut ni koristio.
|
Mislim da za sada nece biti potrebe, ali hvala ti svakako na ponudi. Kako sam gore naveo, Revolut koristim iskljucivo za brzo pretvaranje valuta da ne moram ici po bankama ili mjenjacnicama, te radi Junior konta. Ovo drugo mi nudi samo Revolut koliko znam.
Sada kad sam rjesio ovo instant prebacivanje novca, nemam vise problema sa Revolutom.