View Single Post
Staro 29.12.2020., 07:54   #6978
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ma znam da je HODL dugorocno ispaltiv to pokazuej i ovaj sada rast, cak i onaj deep koji se dogodio ljudima koji su drzali do danas su 50% u profitu.

Mnogi su ocekivali double top. i ja sam izasao tamo. No od onda do sad sam jos 2 puta trejdao. Istina bog da sam samo holdao bi imao vise para, ali lako je sad generalit, sto da se desio dump dok sam izasao...

Evo ja sad stvarno gledam da izadjem i onda gledam ko napeta puska da ponovno udjem. 30k mi je bio kao target, ali nemam nni stop loss ni target set jer gledam sto se desava s marketom i onda manualno izlazim ili kupujem.

I evo sad ovo sto se desava zadnji dan nije dobro, veliki je pritisak da padnemo, prakticki se drzimo na niti ali eto cekam jos malo jer evo ima nekih pokazatelja da bi mogli se vratiti. No i ako se vratimo ne vjerujem da cemo daleko. I kazes da se dugo nesto niej dogodilo, zans sto se nije duuuuugo dogodilo? Par dugackih crvenih svijeca. Od februara se marta se to nije dogodilo. Pa se eto malcice bojim da bi mogli sad.