Citiraj:
Autor Kruno M
End Of Line - u ovom slučaju
Kod mene nisam primjetio tako šta, crna uvijek crna. Eventualno na nekim filmovima webripovi da crna ne bude crna neg se vidi razlika.
Ja što sam primjetio kod sebe je da gubi network konekciju recimo, ne koristim ju za smart funkcije niti išta slično. Nego čisto pingam TV kako bih mogao odraditi neke ostale funkcije vezane uz TV. Tak da sam skontao da ping ne prolazi najednom. Kada odem u network settings, tamo samo stoji Network settings are loading - Please wait, makar je kulturan ali možeš čekati 3 dana tako
Pa sam odustao od pinganja i vratio se na pračenje potrošnje na UPS-u pa po tome odrađujem šta mi je potrebno.
Uglavnom nije Grundig neko veselje, al eto OLED i 65" pa sam zadovoljan, slika mi je stvarno super.
BTW da li se negdje može provjeriti online, ili skinuti FW za taj TV?
|
Mah definitnivno nije ovaj Grundig neka sreća, sad si me sjetio da sam i ja imao problema sa gubljenjem net konekcije, primjetio par puta kad Cast za youtube nije očital, a sad više YT Cast za taj TV uopće ne očitava nekolko dana makar je konekcija ok.
Crnu sliku (gašenje pixela) sam popravil tak da sam resetiral postavke slike. Nakon tog vratim natrag svoje postavke slike indentičko kako je bilo prije i onda je ok sve dok se ne počne prčkati po Picture formatu. Znači svaki put kad mjenjam Picture format (tipa sa Auto ili full frame na 16:9) on pokvari sliku, dobim Bleed na crnoj (jer se pixeli ne gase) pa opet reset slike i vraćanje mojih. Nestabilno do zla boga.