Citiraj:
Autor WraGG
U Njemackoj sam i imam Mastercard Commerzbanke. Revolut ju ne podrzava.
Revolut sam napravio iskljucivo iz razloga da ne moram uzimati kreditnu karticu u banci.
Do sada sam redovno prebacivao novce na Revolut preko gPaya i Paypala. Sada to vise ne radi. Putem drugih opcija mi novci nisu instant na Revolut racunu nego moram cekati 3 dana.
Da li je sad jasnije?
Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk
|
Preporuka za Vivid (i osobe koje žive u DE i AUT), ako želiš isprobati. To je mix N26 i Revolut. Glavna banka mi je sad DKB a prije sam imao Commerzbank. Vivid koristim za kupovanje, digitalna plaćanja i sve što mogu, samo da je dkb na sigurnom.
Sa Vivid sam prezadovoljan, draga i ja koristimo pojedinačne Vivid račune (ali i skupa preko zajedničkog Pocketa)/IBAN), sve radi kako treba, rad s valutama je jednostavan a i ovaj mjesec sam napravio do 70€ Cashback. Koristim I za brzo prebacivanje ojra na TradeRepublic. U pozadini oba servisa je SolarisBank.
Ako te zanimaju detalji možemo popričati, već sam nekoliko prijatelja doveo i ekipa se zahvalila jer im je bilo korisno.
Da nemam kripto na Revolut i hrvatsku ekipu i obitelj ne Revolut, ne bih Revolut ni koristio.