Ja nisam fan RPG-a, a ova igra mi se svidjela. Vj to govori dosta o tome koliko RPG-a ima u ovoj igri. Grafika je lijepa i svijet je odlično dizajniran, samo što je to kako je napisano poprilično kartonski. Pošto sam ja odigrao samo potrebne side i glavne misije, nisam se susreo sa tim kartonskim svijetom. Da budem iskren nisam vj vidio više od 60% grada. Vožnja mi je očajna, ali ne zamaram se time. Auti mi se osjećaju kao da su pnjeni betonom, a imaju 20KS pa em ne idu, em ne slušaju...kao da sam pijan. Ne sjećam se da sam vidio ovakvu polarizaciju oko te vožnje, ili se ljudima ful sviđa i kažu najbolji vozni model, ili im se kao meni ne sviđa nikako. Napucavnaje je OK, nije mi se jednom desilo da frajera gađam ravno u glavu i da kao fulam (isključeni svi aim asistovi i slične kerefeke), i to sam primjetio da manje fulam kada je meta udaljenija, nije mi ovo baš jasno. Većinom sam koristio one najjače pištolje jer su brži od snipera, a u dosta slučajeva je 1bullet1kill.
Optimizacija grafike, pa ne znam što pametno tu mogu reći, pola igre sam odigrao na GTX 970 sa med/low, a pola na RTX 3060 sa Ultra/high/med i OK, sa starom grafičkom je igra bila većinom na 40-ak FPS-a, sa novom na 60, ali ne bi rekao da nije abš dobro optimizirana. Velik je to svijet, svašta se tu dešava, a opet 970 je 6 godina stara grafa sa 3,5GB VRAM i gurala je igru an prihvatljivom FPS-u, bez da igra izgleda očajno.
Jedino im ne mogu oprostit pop in koji me je vratio u doba PS1 igara, naravno nije tako loše, samo me podsjetilo. I ne ne pričam o prometu, tu su i druge stvari, dijelovi zgrada, pa reklame na njima...najviše se primejti tokom vožnje. Eh da, oni fast travel pointovi su mi zakon.

A niti jedno vozilo nisam kupio jer nema smisla, samo bi zgrabio prvi auto koji bi naletio. Naravno, bez nekih posljedica.

U igri ima i jako puno cutscena, baš puno, kao da ju ej radio Kojima, koji je vidi ironije u igri.
Sve u svemu, ja ću se složit s Mladenovom ocjenom jer sam unatoč tim nekim nedostatcima uživao u ovoj igri i u njenom vrlo atmosferičnom blade runnerovskom svijetu.