Citiraj:
Autor Drug Brko
Hvala na info gore. Upravo sam ovo odradio, otišao u Caspian level (najzahtjevniji GPU level u igri) i situacija je malo bolja.
O da da. GTX 1080 sam imao u vrijeme 23" 1080P monitora i sve kaj sam igrao, GPU je skoro pa idlala. 1200 MHz, eventualno tu i tamo otišla na nominalni takt od 1772 MHz u FPS locku na 60 FPS-a.
Iste igre kad sam sa istim grafičkim detaljima pokrenuo na 1440P, 99% GPU, 1911-2000 MHz boost i znojenje
70+% veća gustoća pixela, velika je to razlika.
|
E da, nemoj si staviti tih 58 FPSa u općenite postavke, nego si to stavi za svaku igru posebno. Neke novije igre su to počele imati u svojim opcijama, npr RE3 Remake i Cp 2077. Ja sam to stavio prvo na global i onda se čudio kao mi Duckstation (odličan novi PS1 emulator, preporučam svima

) stalno zapinje, trza, zvuk krči....maknuo max FPS i sve proradilo savršeno.
Ali da, taj MAX FPS bi bio nešto ala Radeon Chill, grafa jednostavno radi koliko mora za taj FPS, sve ono preko štedimo.
I baš sam došao na Caspian, izgleda prekrasno, općenito Metro izgleda baš bogovski. I da, hairworks, pobacali su ih po svemu po malo, psi, mutanti, oni neki kao vukovi, zečevi...ali osim na psima i zečevima su to po par dlačica.
Psi izgledaju dosta uvjerljivo po danu.
EDIT: Zaboravio napisat, na Caspianu se u jednom dijelu gdje mi uopće nema logike baš počela znojiti, digla je clock na max i bila na 95%. A dio je zapravo prva misija (traženje ''ključa'' za kombi) i to unutar i oko prve zgrade/kuće, nije mi jasno što tamo točno baš toliko kolje grafu (baš nikako mi nije jasan dio gdje se grafa znoji dok sam unutra).