View Single Post
Staro 27.12.2020., 16:11   #9411
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Izašle specke i cijene za S21 seriju. U principu, baš i nema nekih bitnijih novosti osim ravnog ekrana (konačno!). Ono što je sigurno je da će Ultra koristiti S-Pen i vjerojatno poslati Note seriju u povijest.

Tvrdi se da je Exy2100 svojim mogućnostima dostigao SD888. Doduše, mnogima je trn u peti bila veća potrošnja Exy-ja, a ne toliko njegove mogućnosti. Živi bili pa vidjeli.
https://winfuture.de/news,120248.html
Cisto sumnjam, ta informacija je kruzila netom jedno vrijeme - al pokazala se netocnom. Cak su i direktno iz Samsunga potvrdili da iduci Note definitivno izlazi. Btw, S21 Ultra ce imati samo "pen support" no isti nece dolaziti s mobitelom u paketu kao kod Note linije. Tu je Sammy odigrao jedan pokvaren potez IMO, jer ljudi koji kupe S21 Ultra ionako ne misle koristiti s-pen, iako oni koji budu mislili koristiti vjerojatno ce uzeti i prikladan case koji ce imati prikladno mjesto za spremit taj s-pen, a vjerujem da ce ga Samsung prikladno i naplatiti... Ne znam kako to drugacije objasniti

Sto se tice novog Exynosa, nebi me ni najmanje cudilo da ispadne nesto brzi u odnosu na SD posto su napokon odlucili odbaciti koncept custom-jezgri i prihvatili ARM-ov dizajn uz pokoje manje izmjene - ko i svi drugi...

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Dalje će postojati Note.

Отправлено через SM-N986B
Yup...