Citiraj:
Autor Exy
 Htio sam se malo našaliti i odmah probleme izazvao 
Drago mi je da te meme nasmijao, to i je cijela poanta bila.
Što se herca i reze tiče, mislim da ovdje većina jako dobro zna što im treba, a i danas je to sve lako isprobati. Složio bih se sa Mladenom da je to ionako sve skupa nebitno ako igra ne valja. Ako valja nekad smo se i na 640x480 igrali (bar nas tu par ostarjelih fosila) i bilo je više zabave nego danas
Poseban pozdrav kolegi Eladiu koji je iskoristio RTX temu sa hercažama i rezolucijama da nam poruči kakav je 1337 H4X0R u multiplayeru  
|
Apsolutno se slažem s ovim, sada roknem 4k rezoluciju i igra prekrasno izgleda ali džabe kada se nakon sat vremena dalje silim igrat, a prije vidiš piksele doslovno ali zabava je mogla ladno trajati po 10 sati i opet nije dosta, bit će da je nešto i u tim godinama

EDIT: Iako kada rezimiram recimo zadnjih 5 godina igara i gaminga nema ništa inovativno, sve se radi na isti kalup i počelo se sve vrtiti oko bolje grafike, jer jedino to sada može privući ljude jer se mehanike igara ponavljaju non stop, negdje to ispadne bolje, negdje gore, ali danas grafika nažalost prodaje igre.