Citiraj:
Autor Drug Brko
Iako sam se jako nasmijao na ovu fotku (hvala na tome  ), dodao bi da ovo baš i nije točno budući ne igram kompetitivne ili bilo kakve MP igre. Uživam u SP kampanjama i uživam u lijepoj grafici i priči pojedinih igara. I kad lijepo sve popališ što treba, čak i uz RT i DLSS, i tih 60Hz za 60FPS sa VSyncom fino zagrije i oznoji ovu krmaču.
Odradio 10-tak sati Metro Exodusa sa maxanim postavkama, čak jedan velik dio sa RT Ultra i DLSS OFF. Pa da vidiš kako fino dropne FPS count na 52-54 FPS-a kad stojiš uz vatricu ili kad vjetar povija krošnje i sunčeve zrake se isprekidano probijaju kroz krošnju  60Hz monitor u ovom slučaju čist dosta 
|
OK, kužim da je ta reza dosta zahtjevnija, ali imaš i jači proc i GPU i opoet izgleda nije dosta.

Ja sam u M:E baš sve nafrljio na max (i RT, bez DLSS) osim blura koji bi ugasio da mogu (sve verzije, mrzim taj ''efekt'' kao i još neke te ''filmske'' što mute sliku). I u nV driverima sam stavio MAX FPS 58 (to preporučaju kolege). I mrvu popratio kroz AF kako se ponaša grafa, ne znoji se, chilla na nekih 50-60 stupnjeva (da, to je laganini za ovaj model), na 50-ak % i vidim da drži clock na 1000-1200mhz (max je na 1890), dakle ni blizu nije do kraja iskorištena. Ne mogu vjerovat da je tolika razlika u rezoluciji, ali očito jest.
Citiraj:
Autor Eladio
nego, da pitam, ima li nvidia neku jednostavnu "tu klikni i gotovo" foru kako da manje boosta? htio bi ovu moju RTXicu spustiti da se ne dize do 78°C ..
vise volim kad graficke rade, pogotovo ovako po zimi, do recimo 73°C xD
|
Nije baš 1 klik, ali napravi undervolt kroz AF i miran si. Ja sam dobio bolje rezultate, clock stabilan ko kuća, tišu, štedljiviju i hladniju karticu. Treba ti 5min da se pogiraš sa krivuljom (napisao sam kratke upute u Ampere temi) i onda odradi bar 20-ak min furmarka ili nekog sličnog silovateljskog benchanja grafe.