Citiraj:
Autor bertone
Susjed, takav nam je kvart (i još su nam zgrade na glavnoj vertikali), non stop nekaj kopaju, a cestu sad peru jednom u godinu dana ako i toliko i prašinu nemremo izbjeći  , kaj se tiče vlage, kolko imamo do Save?... 300-ak metara, ako i toliko i jbg,...
Za koliko toliko-toliko regulirati vlagu uzmi odvlaživač (temu imaš ovdje) i češće mu čisti filter. Ono što sam primijetio je da od kad imam stalno spuštene komarnike imam možda mrvicu manje prašine no i komarnike moraš usisavati/čistiti barem jednom mjesečno, a sigurno im se smanjuje vijek trajanja ako su stalno spušteni no nemreš i ovce i novce.
... i da, što si otvarao novu temu kad si sličan upit već imao? 
|
Tražio temu za odvlaživanje pa nisam uspio pronać srčom.
Ono šta sam ja prije tražio je pročiščivać zraka, meni ovdje treba odvlaživač, nije isto. No da sam vidio onu temu za odvlaživanje prostorije pisao bi tamo ako modovi hoće nek prebace.
Za pročiščavanje zraka imam Mi Air Purifier 2S, no on je na bazi običnog filtera i ventilatora, dok ovo šta ja tražim odvlažuje uz pomoć vodenog filtera ako sam dobro skužio.
Ovaj gore Boneco šta sam gledao ima higrostat s podešavanjem željene vlažnosti zraka od 30 do 70% ili mogućnost kontinuiranog rada. Mislim da mi baš ta opcija treba, samo on je ovlaživač no valjda može regulirat onda količinu vlage u prostoru ako je previsoka da ju spusti, ako sam dobro skužio.