Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.12.2020., 16:29   #53267
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Kad mi se kočnice zgriju, kod kočenja se čuje brundanje jako, ko tutnjava, neugodan zvuk kad treba vrzo stat. Nisam uspio ustanoviti dal ispred ili iza. Koči dobro. Potrošeni diskovi?

Prilikom jedne vožnje sam morao pratiti čovjeka po njegovom gradu, ja prvi put, i nisam nikome dozvolio jer sam bio 1-3 metra iza njega konstantno. Auto neznam jel imao godinu dana, nov kupljen....

Put doma, svako malo jače kočenje, rošti, baš neugodno za čuti. Koči idealno jednako svaki put, no napomenuli na prvom servisu da vide šta je.

Rezime - ništa. Diskovi odvrtili svoj regularni životni vijek prije mjenjanja, pločice naravno mjenjanje za to vrijeme.

Tek po zamjeni diskova (jer nemam ABS, samo naprijed diskovi) je zvuk prestao. A valjda su tako krčili skoro 10 godina

Tako da ne mora biti da su spigani, niti za mjenjati. A može biti da jesu.
I da, rekao bi isto da je do diskova.

Burko je offline   Reply With Quote