View Single Post
Staro 24.12.2020., 21:33   #2269
borisko
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
čini da sam nešto gadno zgriješio nekome u HT-u ...
danas nastavak sage "jprv nema dsl" , došao treći tehničar HT-a do mene da me "spoji".
i here we go again, opet zuja, opet mi našli paricu u centrali. i kaže tip onako sretan, evo ga radi. kaže da mjeri 15 / 0,8 mbita na dsl testeru. neznam koju sam facu složio, i lijepo pristojno objasnio da sam do sada imao 38/8.
kaže da je to sada tako, ali da se moj modem ne želi syncat, da li želim da mi ostavi novi ali ako da - onda mora zatvoriti radni nalog.

i na prvu sam mislio da mi je modem neispravan, uzmem ZTE-a i niti ZTE se ne želi syncat.

e sad - koji kurac se tu događa? bio je najobičniji kvar kabela koji se isto tako najnormalnije riješio, prošla su 2 i po mjeseca od tada, moja parica je magićno nestala, i sada je toliko loša da se modem ne želi uopće syncat.
vjerujem da su moju (dobru) paricu dali nekome bitnome, a meni sad pokušavaju uvalit neku raspadnutu.

modem se niti ne pokuša spojit, uopće ne detektira signal. kaže HTovac da njemu to radi, da ima signala, i da sam uredno spojen na msan jer njemu slušalica ima ton.
zašto fura slušalicu sa sobom, i zašto moja čisto-dsl linija odjednom ima pots signal na sebi?
je li netko do sada imao takva iskustva?
Krivo preštekano na centrali ili negdje putem...događa se, viđao sam takvih slučajeva.

Nose slušalicu je relikt davnih vremena, naletio si na tehničara koji nema blage veze o tome čime barata.

Prijaviti opet smetnju i pokušati ukratko objasniti, neka ponovno provjere.
borisko je offline   Reply With Quote