View Single Post
Staro 24.12.2020., 11:24   #2649
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
......Izvana su radne jedinice kod oba sistema iste, dok za unutra biraš sto zelis ... Slicno klasicnim klimama al daaleko ucinkovitiji.

Kad su u sustavu odrzavanja spuste se na 100-200-300w
Da, zvuci dobor ali za mene bi znacilo da bi ja u svim sobama morao dodavati unutarnje jedinice. Previse stemanja (kod mene nema knaufa, svi zidovi su cigla-beton a i potkrovlje kosi krov ima bentonsku deku+stiropor+glazuru na gornjem dijelu).
Cak i kad bi radio to u sobama ostao bi mi problem kako to u kupaonicama rjesit, previse posla a i nemam mjesto bas na svim zidovima gdje bi stavio unutarnju jedinicu, pogotovo u potkrovlju gdje je su spavace sobe i samo jedan full visoki ravni zid (zbog kosine) na koji obicno stavis ormar .

Ovako to sad izgleda u podrumu s tim da lijevo od ovoga (odakle dolaze ove gorne cijevi ispod stepenica imam sobicu od 3m2 gdje je jos smjestena pec na drva). Budem jos to zatvorio sa knaufom/drvenom kutijom (bijelom) da se nevide te gornje cijevi i to je to za sad dok ne izmisle neki novi nacin grijanja drva i plin ce biti dovoljni .

https://www.dropbox.com/s/3d3fvfqrqg...setup.jpg?dl=0