pa, tako nekako. jer za 1000 možeš naći nekog vivaxa, koji nije nužno nešto najlošije što se nudi, ima i gore, ali kad već možeš "produžiti" do kakvih 1400, mislim da tu već imaš što izabrati. za 1000, ako postoji nešto na njuškalu, možda. dosta je bilo upravo samsunga 510 koje je dijelio t-com uz pretplate na usluge, pa su se cijene u jednom momentu spustile i na 850-900 kuna. po toj cijeni ih već dugo nema, bila bi to lutrija naći.
no trgovine, do 1000, ne. ne bih preporučio.
ok, možda huawei t3 10", ali to je već stariji model (i ima, TREBAO bi još imati google servise), imaš HUAWEI MatePad T8, 8", ali to je 8". i on NEMA google servise, ali je kao tablet sasvim ok. Huawei MatePad T10 nešto iznad 1000, ali za njega znam samo po pročitanom, nisam se nešto interesirao. 2/32, 5100mah baterija, NEMA google. po pročitanom, isto tako nije to loš tablet, ali ne znam koliko se ta školska nastava oslanja na google, pa da ne bi bilo problema.
vivaxi koje možeš naći za te novce neće dobiti nadogradnje, možda će dobiti jednu ili dvije sigurnosne nadogradnje, i to je to. kod vivaxa je dobro što je servis u rugvici i ljudi su vrlo korektni, pa ako nešto zašteka ili se pokvari, uglavnom se dobije novi uređaj. nema popravaka ili nekih ludih testiranja.
tako da se vraćamo na ono što sam ranije napisao, što je bitnije - duže jamstvo, količina rama, storagea itd.
no, 1100-1400, zapravo imaš nekoliko solidnih uređaja.