View Single Post
Staro 23.12.2020., 18:04   #3839
furiouszagreb
Registered User

Datum registracije: Dec 2020
Citiraj:
Autor Blue Spirit Pregled postova
DA.

Ja bi išao na 27" da je i cak i malo sporiji od 25" opet bi trebao biti dobar. Nadam se da si pogledao video pri dnu mog posta gore gdje su 27" model spojili na plejku i x box.
Hvala na opseznom odgovoru, opet! Puno toga mi je jasnije svakako. Bas sam se dugo zadrzao na blur bustersima. Nazalost, u meduvremenu dok cekam studentsku karticu ISIC (free shipping s Alze iznad €199 + €5 off) cini se kako je EX2710 rasprodan na Alzi pa cu radije ici s EX2510, jebiga. Kontempletirao sam i odlucio pricekati karticu jer ipak mi je to €26 shipping i €5 od proizvoda, dakle skoro 250kn manje sveukupno na narudzbu. Poslat cu im mail pa da mi jave kad se opet in stock ocekuje EX2710 pa ako bude u dogledno vrijeme, mozda pricekam. Svakako, predstoje slatke brige. Meni je drago da sam ja uspio sam od sebe suziti izbor na dva monitora i da sam dobro pretpostavio kako navedeni BenQ nije los izbor a ti si argumentirano pomogao mi potvrdi to + jos puno vise!

U svakom slucaju monitor je sjajan po svemu videnom i kao sto si ti rekao, ima jedan overdrive mode koji je sjajan na 60 i 120Hz, dobru intuitivnost sucelja i sve sto si naveo ga cini best buy-om (osim mozda cijene), pogotovo za ono sto meni treba (PS5 tj console gaming).

To je to od pitanja, ako se jos neceg sjetim, ili ti, slobodno napisi, stvarno hvala puno.
furiouszagreb je offline   Reply With Quote