Citiraj:
Autor Blue Spirit
DA.
Ja bi išao na 27" da je i cak i malo sporiji od 25" opet bi trebao biti dobar. Nadam se da si pogledao video pri dnu mog posta gore gdje su 27" model spojili na plejku i x box.
|
Hvala na opseznom odgovoru, opet! Puno toga mi je jasnije svakako. Bas sam se dugo zadrzao na blur bustersima. Nazalost, u meduvremenu dok cekam studentsku karticu ISIC (free shipping s Alze iznad €199 + €5 off) cini se kako je EX2710 rasprodan na Alzi pa cu radije ici s EX2510, jebiga. Kontempletirao sam i odlucio pricekati karticu jer ipak mi je to €26 shipping i €5 od proizvoda, dakle skoro 250kn manje sveukupno na narudzbu. Poslat cu im mail pa da mi jave kad se opet in stock ocekuje EX2710 pa ako bude u dogledno vrijeme, mozda pricekam. Svakako, predstoje slatke brige. Meni je drago da sam ja uspio sam od sebe suziti izbor na dva monitora i da sam dobro pretpostavio kako navedeni BenQ nije los izbor a ti si argumentirano pomogao mi potvrdi to + jos puno vise!
U svakom slucaju monitor je sjajan po svemu videnom i kao sto si ti rekao, ima jedan overdrive mode koji je sjajan na 60 i 120Hz, dobru intuitivnost sucelja i sve sto si naveo ga cini best buy-om (osim mozda cijene), pogotovo za ono sto meni treba (PS5 tj console gaming).
To je to od pitanja, ako se jos neceg sjetim, ili ti, slobodno napisi, stvarno hvala puno.