Citiraj:
Autor Elven
Takvog misljenja sam i ja bio, al me zbunio gore kolega kad je napisao da se to odnosi samo na aute ispod 100ks iz 90-ih.
Jer, koliko ja znam, dvomaseni zamasnjak je napravljen da se ublaze vibracije motora, koje su kod dizela problem, ali kod benzinca bas i ne. Mozda neki V6 ili V8, ali to nisu auti o kojima ovdje ljudi pricaju kad se govori o odrzavanju.
|
Kao netko tko se dosta kofrči čim se njegov post ne pročita kako treba, možeš isto to primjeniti i na sebe.
Nisam napisao da se odnosi samo na aute ispod 100ks iz 90-ih niti sam htio da tako ispadne. Htio sam se osvrnuti na generalnu rečenicu:
Citiraj:
Autor Elven
Atmosferki benzinci su milina za odrzavanje.
Nema turba, dpfa, egra, zamasnjak nije dvomaseni, pa ga nikad neces mjenjat....
|
Dao sam primjer iz svoje okoline, aute koje sam osobno vozio bar par tisuća kilometara i kod kojih dva boldana pojma ne idu u isti kontekst.
Civic EJ9 (jednomaseni), BMW E46 svi benzinci su atmosferci (dvomaseni), A4 B5 1.9TDI (dvomaseni), A4 B6 2.0 je atmosferac (dvomaseni).
Neovisno o iskustvu: dvomaseni zamašnjak je dio dosta velikog broja automobila s benzinskim motorom, a služi istoj svrsi kao i kod dizela i tu te tvoje znanje dobro služi - primarno su tu da ublaže vibracije pogona, neovisno jesu li od motora, pogonskih osovina, kardana ili nečeg trećeg - dvomaseni pomaže u svemu.
Diskusiji u svrhu, dalo bi se generalizirati da
većina [benzinaca s prednjim pogonom] nema dvomaseni, dok [benzinci sa zadnjim pogonom] imaju.
EDIT: bilo je tu i mercedesa atmosferskih benzinaca, al njima ne znam modele niti baureihen napamet.