View Single Post
Staro 23.12.2020., 14:49   #2881
arrow
Premium
Moj komp

arrow's Avatar

Datum registracije: Nov 2014
Citiraj:
Autor Doom Pregled postova
Kod tebe je problem što imaš 30 Mbita preko LAN-a dok je u isto vrijeme LAN sinkroniziranan 100 Mbita Full Duplex ?
Možeš probati sa drugim kabelom ali ovih 30 Mbita je debelo ispod 100-tke pa ne vidim smisao Gbitne veze.

Ja sam sa ovim mojim B525s izvrtio sve moguće kombinacije i sve je to išlo u prosjeku 30/30 Mbita sa malim lpda antenama u Mimo setupu.
Ispitivao sam agregacije / pojedinačno bandove i svugdje jadne brzine osim na B3.
Na kraju vratio MF286r samo na prozor bez antena i imam 55/40

I evo upravo flashao Vauvejija sa modanim Poljskim fw-om:
B525s-23a_Update_11.190.65.00.00_AT_04.01_G1

Sutra ga vratim nazad na tavan pa javim da li je novi fw popravio situaciju oko brzina.

Kog zanima, iz MF286r nije nikakav problem izvući pigtailove sa SMA konektorima. Samo, ja sam sve rastavio da bih kasno skužio da ipak nemam prave kabele. Pa sastavio nazad ZTE dok ne stignu iz Kine.
da ali samo u 2CA modu, piše uredno 4G+ ali to nije ta brzina jer pojedinačne agregacije daju više, kao da 2CA ne radi, no probat ću zamijeniti kabel pa vidjeti ima li promjene

ok pa javi nakon updatea ima li kakvih promjena

ma ne bih se sa ovim ni zezao da ZTE MF286R radi dobro, prvi je reklamiran a i ovaj drugi ima isti problem da puca veza čim se malo optereti
od prvog dana sam u kontaktu sa tehničkom podrškom, te ustanovili da firmware v1.0.0B04 nije dobar, znat ću za par dana što napraviti nakon što se čuju sa proizvođačem
arrow je offline   Reply With Quote