View Single Post
Staro 23.12.2020., 13:42   #3522
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
nisam neko vrijeme gledao cijene, ali ovi su (trebali bi biti) unutar navedenog budžeta.
huawei može biti bez google aplikacija, ali to treba provjeriti na webu. ako google aplikacije NISU prioritet, onda nemaš problema.
samsung je sasvim ok uređaj, 2/32 (ako se ne varam), mislim da sam vidio čak i verziju sa 64gb, ali ne kod nas. android 10, ne pretjerano veliki potrošač baterije.
lenovo je sa 3gb rama, ali on je ostao na androidu 8 i sumnjam da će uskoro dobiti nadogradnju.
huawei t5 je isto na androidu 8, ali se tu i tamo spominje da bi trebala doći nadogradnja, no kako sada ide veći fokus na miui11, ne vjerujem da će on tako skoro doći na red.

samsung t500 bi bio najbolja opcija ali on je oko 1800kn pa na više, iako je nekoliko puta nakon dolaska na naše tržište bio po 1400kn. pa vidi ako negdje postoji kakva akcija sad pred blagdane.

zbog jednostavnosti rada, čitaj->google servisa, ipak bi samsung mogao biti prvi na listi preporuke. je li najbolji, nije. ali uloženo-dobijeno, možda je ovog časa ispred drugih. iako, ponavljam, ni oni nisu za odbaciti. samo ako je već za školu i ako moraju biti google servisi, onda bih ih zaobišao.
viking.software je offline   Reply With Quote