Citiraj:
Autor vlatko27
Da u pravilu, mogu sve imati na tekućem ili u cashu, ali takve sam prirode, malo i OCD valjda, moram si to na neki način "odvojiti" inače ću potrošiti. Ja sam tip osobe koji što ima u džepu potroši, jbg. 
|
Onda kao sto ti je kolega franzD prije vec preporucio, uzmi u ZABAi tu Otvorenu stednju i stavi si prvi rok na 1 ili 3 mjeseca da ne cekas dugo i nakon sto istekne taj period daljni prijevremeni raskidi su bez penala i automatski se orocava na isti period.
Ja sam davno prije 7-8 godina imao tu otvorenu orocenu u ZABAi (dok je kamta jos bila 2% na 3 mjesecna orocenja) i mjesecno sam rucno prebacivao XYZ na to (nisam htio trajni nalog a i nekad sam prebacio jednom nekad dvaput mjesecno) a kad sma to htio podici morao sam se najavit u banci jer za sume preko 30.000 kn kao trebas najavit da pripreme novac.
Ali isto bi bilo i da sam podizao 30k+ sa tekuceg nisu bas sretni ako dodjes na blagajnu i kazes ja bi 50k tj. zele pripremit novac dan prije (bar je tako bilo tada, za danasnje doba kad imaju viska para i neznaju kome da uvale kredit mozda nije vise problem doci bez najave i podic 50, 70, 100k...

)