View Single Post
Staro 22.12.2020., 12:13   #960
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor franzD Pregled postova
Oročena štednja s automatskim produžavanjem i dodatnim uplatama? Uplaćuješ koliko i kad hoćeš, nakon isteka prvog oročenja raskid je bez naknade, a kamate su ionako mizerne da ti se ne isplati uzimati na duže od minimalnog roka. Ista stvar kao withsave, samo ih možeš imati više.
Jel bi to bila Zaba otvorena štednja? Tipa ako ugovorim ovakvu štednju, karikiram 100 kn, na 12 mjeseci, meni će se sa tekućeg povući tih 100 kn i biti oročeno na 12 mjeseci po fiknsoj kamati(malte ne nepostojećoj). Šta ako odmah danas npr. povučem tih 100 kn nazad? Jel dobijem nazad 100 kn ili tipa 99? Isto tako ako ne diram istih 100 kn cijelih 12 mjeseci, dali to moram povući sam nakon 12 mjeseci ili se to automatski produžuje?

Sorry za debilna pitanja ali nisam nikad u bankama imao išta osim tekućeg. Sve što želim je svaki mjesec odvajati 100, 200, 500 kn koliko i kada mogu, kamate me ne zanimaju jer su nikakve, ali isto tako želim u svakom trenutku povući svoje pare ako mi trebaju bez da mi banka uzima proviziju za prijevremeno podizanje.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Izrezak.JPG‎
Views:	163
Size:	50.6 kB
ID:	23129  
vlatko27 je offline   Reply With Quote