Jango Feet, ja sam prije ovih Z2300 imao I-trigue L3500 koje sam platio previše, ko suho zlato za ono što dobiješ(994kn), i tako sam ih prodo frendu za 500 kn
Dobro, sad dođu oko 750 ako se ne varam!
Kod tih zvučnika sam najviše pogrješio i najviše sam se kajao što sam ih uzeo od svih zvučnika do sad!
Najviše sam bio sretan i zadovoljan sa Logitech Z-340, može bit jer su mi to prvi malo ozbiljniji(ako se tako može nazvat) računanim zvučnicima, to su mi bili prvi zvučnici sa wooferom! I kad sam ih spojio na komp imao sam neku običnu zvučnu (to je bilo prije 3 god), i kad sam ih spojio bio sam s njima presretan, slišao bi muziku dnevno po 3 ure bez prekida, jednostavno kad sam čuo taj bas složio sam facu

: goood : :clap:

!
Ali jebiga to se samo jedanput u životu dogodi, sad da kupim neznam što nebi mi bilo tolike razlike u zvuku da bi bio zadovoljniji nego što sam tad bio!
Sad sam se ja raspičao....nemam pojma zašo

!
Ja ako budem uzimao tako neke zvučnike to če bit JBL Duet, čuo sam ih i jako dobri zvučnici, mislim:više se možda i nemože očekivat o takvih zvučnika!
Ali reci mi đe si uzimao te zvučnike da ih nisi mogao prije poslušat??? to mi nije jasno!
jesi li možda slušao altec-lansing-fx6021, nekako mi je puno davat za Bose-ove, ali ako ovi nisu ništa ekstra osim izgleda uzet ču radje nešto drugo, makar se žrtvovao od toplog obroka nekih mjesec dana i kupio Bose Companion 3MM