View Single Post
Staro 21.12.2020., 20:36   #1780
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Ekipa, može mala pomoć?

Kupio sam još u 8. mjesecu neki luster u iznosu od 219$ na koji sam platio carinu i PDV.

Luster mi je došao oštećen, te sam ga reklamirao i seller mi je poslao novi.

I sada me ovi uhljebi iz pošte opet naravno traže vrijednost paketa da mogu obračunati svoje namete. U mailu sam sve, korak po korak objasio, poslao da smo već platili porez i carinu na taj item, reklamirali ga, te da nam je seller poslao zamjenski. Sve korak po korak sa priloženim attachmentima.

I na to sve dobijem odgovor: "poštovani koja je vrijednost paketa da vidimo sa slikom"

Pa mislim, kako ljudi ofrlje rade svoj posao, to je da se usereš. To je u prvom attachmentu koji sam stavio.

Sada sam još jednom, sa pojednostavljenim jezikom objasio sve, ali me stvarno ne bi čudilo da mi samo zaljepi carinu i PDV i jebe ga se.

Što da radim u ovom slučaju? Pa jebote već sam platio namete uhljebima, i sad će me dva puta uhljebit za isti item... Gdje mi živimo

Nije uopće stvar u parama, nego u jebenom principu.
Što nije netko već imao taj problem, i treba neka potvrda da si nešto slao na reklamaciju. Ergo, opelješit će te opet
https://carina.gov.hr/vijesti/osnovn...-interneta/554
Rekao bi da imaš pravo povrata za prvi ajtem...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote