View Single Post
Staro 21.12.2020., 19:06   #1000
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Star Citizen uzima lovu od običnih ljudi, dok je CDPR uzeo lovu od raznih investitora i vj velikih firmi ala nVidia, pa ih ovi sada očito misle razapet. A Chris Roberts na kraju ispada puno pametniji.

Nego, išao sam odraditi brzinski side misije potrebne za sve završetke. I danas sam cijeli dan igrao samo različite završetke. Ima ih 5, od toga 4 imaju još jednu odluku od koje se mogu dobiti 2 različita kraja. Mislim da sam sve skupa stukao 10h samo za zvršetke....i ukenjao sam onaj skriveni. Da ne spojlam previše, vezan je uz odabir u razgovoru u jednoj side misiji (ponuđeno je kakvih 5-6 komada, a samo 1 je pravi). Ako imam save, možda ću ponovno to ići odraditi, ali navodno je ta kraj jako težak i nema load ili neš slično, čim umreš idu creditsi. Sve u svemu, sa svakim od ovih krajeva sam imao cca 20h igre (30h kad zbrojim sve pređene krajeve ) i imao sam samo 1 izbacivanje iz igre na desktop. Grafičkih glitcheva u bugova ko u priči u svim mogućim varijacijama, od toga da likovi ne pričaju (ne čuje se glas, a nema ni titlova) nego samo moj lik i slične nebuloze. Sve u svemu, igra mi je jako dobra, priča dosta dobra i iako nisam fan RPGa, odigrao sam ovo zato jer je CP SF.

Odigrat ću je barem još jednom kada i ako sve popeglaju.
Iskreno bilo bi mi baš žao da ovo bude kraj CDPR-a, tj da ih tužbe i fijasko sa ovom igrom dođe glave...i njih i GOG-a.
Uzeli su prevelik zalogaj, a šefovi su im rekli, dosta, bacaj van...i ovo je produkt.
Šteta jer je igra kao igra baš jako dobra i vidi se da nije rađena za brzu zaradu.

EDIT: FYI, saveovi su mi na 4mb. Odigrao sam samo potrebne side misije.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 21.12.2020. u 19:50.
Disco je offline   Reply With Quote